Zowat een jaar geleden kwam ik in contact met een medium. Ik was wel gefascineerd door het geen ze volgens haar klanten realiseerde. Het triggerde me om haar ook eens om advies te vragen. Het begon met een reading van mijn overleden papa en zoals ze zeggen in het Engels “she knocked my socks off” met die reading. Het was spot on en ik voelde hem echt naast mij met de boodschap die hij me wilde geven. Een healing had ik nog nooit gehad, maar toen ze me haar abonnementsformule voorstelde voor 2 healings op afstand per maand en een reading zei ik toch direct ja. Als mijn toemalige (zeer succesvolle) coach zo fan was van haar moest dat toch wel een serieus effect hebben.

De eerste 10 maanden had ik vooral veel aan haar readings. Ik stelde vragen over mijn bedrijf of over mijn gezin, over de strubbelingen die ik tegenkwam. Haar readings schenen wat licht op de situaties die soms onoplosbaar leken. Bij de healings voelde ik nog niet zo veel en ik gebruikte het vooral als een half uurtje verplichte rust. Tot vorige maand. Het was één van de eerste dagen waarin het zonnetje zo fel scheen. De natuur trok me helemaal naar buiten, ik kon er niet meer tegen van binnen te zitten. De winter moest uit mijn lijf en de zon op mijn huid deed me precies herleven. Dat lentegevoel nam me mee naar een healing waarin ik me – voor het eerst – helemaal openstelde. Ik voelde me zo gelukkig door die zon dat ik op bed ging liggen, armen open, volledig klaar om te ontvangen! Toen de healing voorbij was, voelde ik me ook van binnen uit stralen, alsof de kracht van de zon in me zat. En dit is wat ik terugkreeg van Charis:

Precies magie! Al weet ik ondertussen wel beter ?
(even ter verduidelijking: het is een healing op afstand he, ik lig in mijn bed en zij zit in haar praktijk 40km verderop)

Nieuwe healingtechniek?

Vandaag wilde ze eens een andere techniek proberen. Aangezien ik daar allemaal niet veel van snap, laat ik me met plezier leiden. Het was opgesplitst in 2 deeltjes en wat ik voelde was echt indrukwekkend. Het eerste deel voelde ik vooral heel veel druk op mijn borstkas, het lukte moeilijk om diep te ademen. Geen idee van waar het komt? Ze zegt dat die techniek mijn ziel meer in mijn lijf zou brengen. Ik begon me al spontaan voor te stellen hoe mijn lichaam dat probeerde tegen te houden … nog geen idee wie het “gevecht” dan uiteindelijk gewonnen heeft. Tijd om eens te gaan praten met dat lijf van mij ? want mijn ziel is me tenslotte wel dierbaar.

Het 2e deel viel ik deels in slaap, maar toen ik naar het einde wakker werd voelde ik energie overal langs mijn lijf. Mijn ogen waren toe, maar toch zag ik golvende beweging van energie voor mijn ogen en die duwde ook tegen mijn zij. ?

Wat het concreet gedaan heeft, weet ik niet. Ik ben niet zo iemand die snel het effect merkt van zo’n healing op één of ander aspect van mijn leven of onderneming, maar ik geloof wel dat het me helpt. En de berichtjes die ze me terugstuurt worden precies alleen maar positiever. Een trend is dus duidelijk gezet. Ik laat me dus verder leiden door de energie van het universum.

Ik kijk al uit naar de volgende healing, ze zegt dat we bij de volgende keer een nog beter resultaat zullen hebben… hoe wordt het nog beter dat dit?

Charis, dank je wel voor je waardevolle feedback in je readings en de energie die ik mag voelen tijdens je healings. ??