Iets meer dan een jaar geleden sprak ik met mijn papa. Op zich niets bijzonders, ware het niet dat hij bijna 20 jaar geleden overleden is. Ik was bezig met een opstelling. De oorspronkelijke vraag had eerder met mijn man te maken, maar door de magie van opstelling kom je altijd bij het juiste onderwerp terecht, de volgende stap die je mag zetten in je groei. Bij mij ging dat dus rond mijn papa, rond liefde, rond geld. Over hoe ik tot dan toe de overvloed ervaarde als iets verkeerds. Ik kwam nochtans niets tekort in mijn jeugd. Op materiaal vlak niet en op vlak van liefde ook niet.

Waarom voelde ik dan zoveel tekort? Door de opstelling werd het me duidelijk. Ik focuste  me zo hard op wat ik niet had. Het was precies of ik oogkleppen ophad en enkel nog kon focussen op wat ik niet had. Een duidelijk schaarstemindset. Natuurlijk was het niet allemaal rozengeur en maneschijn maar de negatieve elementen die mijn onderbewustzijn me toonde groeiden echt buiten proportie.

Dat zie ik gelukkig nu wel. Ik besef dat mijn onderbewustzijn allerlei overtuigingen vasthoudt waardoor ik naar situaties kijk met oogkleppen op. Bewust worden van dit fenomeen betekende voor mij al een enorme ommezwaai. Mijn blik werd ineens zoveel ruimer! Ik kon een situatie vanuit verschillende standpunten bekijken en bewust zijn van wat de impact is van die standpunten.

Je bewust zijn van je geldblokkades is natuurlijk 1 ding, maar ze ombuigen is nog iets anders. Dat was mijn volgende stap. Ik wilde in die overvloed gaan geloven. Ik leerde hoe ik mijn beperkende overtuigingen kon ombuigen naar helpende overtuigingen. Het was duidelijk dat die bij mij rond geld en liefde draaien, daar liggen mijn grootste uitdagingen.

Aangezien je het beste aanleert waar je zelf ook tegen aan botst, geef ik op donderdag 6 juni een Masterclass Overvloedsmindset. Over hoe je de beperkende overtuigingen rond geld, vooral dan het denken in tekort ervan, kunt ombuigen. Mindsetwerk is echt cruciaal om overvloed te ervaren.

De Masterclass gaat door in Herent, dat is op 5 km van Leuven. Ik neem je mee in het anker van mijn overvloedsmindset. 2 jaar geleden had ik nog niet kunnen inbeelden dat ik in zo’n mooie omgeving zou wonen. De tuin herinnert me elke keer weer aan de groei die ik heb gemaakt in mijn overvloedsmindset. Zonder die groei had ik me dit huis nooit eigen kunnen maken. Ik deel graag deze overvloed met jou.

De locatie is bereikbaar via openbaar vervoer, maar die is niet altijd even goed afgestemd op elkaar. Als je op deze blokkade botst, geef me dan gerust een seintje!

Koffie, thee, water en lunch worden voorzien.
Inloop vanaf 9u30, start is om 10u

 

Wil jij ook meedoen? Of heb je nog vragen? Stuur mij gerust een berichtje
(ter info: vroegboekkorting eindigt 23 mei!)
.
.