Je bent een Alchemist

De idealist in je

Sacred Money Archetype Alchemist

De Alchemist is de idealist in je en straalt positieve verandering uit. Je kan niet tegen de oneerlijkheid in de wereld dat sommigen zoveel meer hebben dan anderen. Tegelijk besef je ook hoe belangrijk geld is. Dit zorgt dan ook voor een haat-liefdeverhouding met geld.

Dat je met geld moet ‘omgaan’ maakt je soms ongeduldig en zelfs geïrriteerd of boos. Die wrok kan een krachtige blokkade voor je zijn. Door de dualiteit van je aard bevind je je vaak in situaties waarin je voor geld afhankelijk bent van anderen, in plaats van je eigen financiële onafhankelijkheid te creëren. Maar ook daarbij voel je een haat-liefdeverhouding.

De uitdaging voor jou is om je enorme energie te richten op het tegelde maken van ideeën. Probeer een manier te vinden om je positief te verbinden met het goede dat geld in de wereld kan betekenen. Het zal jou helpen om je geweldige ideeën te transformeren in financieel succes met een doel en een persoonlijke betekenis.

Jouw talenten:

Ideeën genereren

Opkomen voor anderen

Mogelijkheden zien

Jouw valkuilen:

Op anderen vertrouwen voor financiële ondersteuning

Negatieve houding tegenover geld

Doelstellingen of gewoontes inzake geld verdienen niet ernstig nemen of je ertegen verzetten

 Hier zijn alvast 3 acties die jij NU kunt ondernemen!

En haal direct voordeel uit jouw archetype van de Alchemist:

Ontdek meer!

Ontdek meer hoe je je leven en onderneming kan afstemmen op de talenten van jouw top archetype  en boek nu een kennismakingsgesprek (klik op de foto)

Journal

Journal over hoe dit bij jou resoneert. Je kan ook de volgende prompt gebruiken: Als geld heilig zou zijn, hoe zou je er dan mee omgaan en hoe zou je het waarderen?

Facebook

Maak je lid van de Facebook groep om nog dieper te duiken in jouw archetypes en andere geldmindset tips te ontvangen.
(klik op de foto)

© Sacred Money Archetypes®, ofwel de Geld Archetypes is een geregistreerd merk van Heart of Success, INC.
Licentie toegekend aan Céline Tytgadt in 2020 door Kendall Summerhawk