Je bent een Verzamelaar

De bankier in je

Sacred Money Archetypes Verzamelaar

De Verzamelaar is de bankier in je en straalt respect en waardering uit. Je hebt zo een hechte relatie met geld dat het er voor de buitenwereld uitziet alsof jullie een match made in heaven zijn. Van nature ben je heel zuinig en je houdt van sparen.

Je bent vaak geheimzinnig over geld en geneigd om anderen te beoordelen op hun geldgewoontes. Van binnenuit word je echter vaak gedreven door angst. Je hebt snel het gevoel dat je niet genoeg geld hebt, ondanks het feit dat de middelen die je hebt wel volstaan. Zelfs het uitgeven van kleine bedragen kan ervoor zorgen dat je je nerveus, angstig of schuldig voelt.

Jouw uitdaging als Verzamelaar is om het beeld dat je hebt van jezelf en van wat je kan bereiken, te laten groeien in plaats van alles strak in de hand te willen houden. Op die manier creëer je steeds meer mogelijkheden voor een grotere rijkdom en een rijker leven.

Jouw  talenten:

Makkelijk sparen

Financiële onafhankelijkheid creëren

Financieel verantwoordelijk zijn

Jouw  valkuilen:

Geslotenheid, gebrek aan vertrouwen en gulheid

Obsessief of compulsief bezig zijn

Schuldgevoelens of twijfels over investeringen

 Hier zijn alvast 3 acties die jij NU kunt ondernemen!

En haal direct voordeel uit jouw archetype van de Verzamelaar:

Ontdek meer!

Ontdek meer hoe je je leven en onderneming kan afstemmen op de talenten van jouw top archetype  en boek nu een kennismakingsgesprek (klik op de foto)

Journal

Journal over hoe dit bij jou resoneert. Je kan ook de volgende prompt gebruiken: Stel je voor dat er de komende 5 jaar niets zal gebeuren waardoor je spaargeld gaat slinken. Hoe zou dit je manier van leven veranderen?

Facebook

Maak je lid van de Facebook groep om nog dieper te duiken in jouw archetypes en andere geldmindset tips te ontvangen.
(klik op de foto)

© Sacred Money Archetypes® is een geregistreerd merk van Heart of Success, INC.
Licentie toegekend aan Céline Tytgadt in 2020 door Kendall Summerhawk